DİYARBAKIR / SİLVAN - Milli Egemenlik İlkokulu

Milli Egemenlik İlkokulu

Adres
KONAK MAH. YILDIRIM CAD. MILLI EGEMINLIK ILK OGRETIM OKULU BLOK NO: 3 SİLVAN / DİYARBAKIR
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminde oluşturulacak çağdaş gelişmelere yön vermek, Türk Milletinin dünya milletleri içinde saygınlığını koruyacak değerlerini benimseyen Bilim Çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış özelliklerini yansıtan, çağdaş teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yoluyla, Türkiye de ve diğer ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz öğrencilerimizin Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek öz güveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
Okulumuz DPY sınavında her yıl yüksek seviyede başarı yakalamaktadır.
07:00-11:50;12:00-17:30
kalorifer
Yaya veya araç ile
Konak mahallesi sınırlarındadır.
İl merkezine 82 km.İlçe Merkezindedir.